Vilket djur är du?

Vi har en sak gemensamt. Vi är alla unika härliga kvinnor!

Så är det ju. Vi är modiga, kloka, beundransvärda och inte minst vackra – var och en på sitt eget speciella sätt.
Långa eller korta ben. Små toppiga bröst eller stora fylliga. Getingmidja eller kanske ingen midja alls. Breda höfter à la Jennifer Lopez och Beyoncé eller smala som Gwyneth Paltrow och Kate Moss. Ingen kvinna är den andra lik. Vi är unika och, tycker jag, hur snygga som helst!

Visst finns det kvinnor som du är mer lik än andra. Du kan känna igen dig i andras kurvor, kanter och former. Notera att det finns fler av din sort. En guppande bred höft i folkvimlet, ett par breda axlar framför dig i kön eller en liten ”muffinsmage” intill dig på tjejmiddagen.

Hos oss på Hanne G har vi valt att dela upp det kvinnliga släktet i fem olika grupper. För enkelhetens skull har varje grupp ett djur som symbol och riktmärke. Självklart fem på olika sätt väldigt vackra djur. Alla kroppstyper har ju sina fördelar.

Hitta den kroppsform som är mest lik din eller ta hjälp av oss. Sedan ger vi tips och råd om hur du kan framhäva just din fina kropp. Tillsammans hittar vi kläder som du ser alldeles, alldeles fantastisk ut i!

Hoppas att detta var till någon hjälp. Alltid finns det något tips som du kan ta till dig. Oftast är vi kanske inte endast en av de här sköna djuren utan har drag som kan plockas lite här och där. Vi är helt enkelt en kombination av dessa härliga, farliga och graciösa djur – men du kanske känner igen dig mer i något av dem?

Jag hjälper dig gärna med att fram djuret i dig!

Tryck på djuren för att läsa mer om deras former.

Varmt välkommen!
Hanne G – Stolt Zebra