Varumärken

H11041787_1572885249647158_1012065543090871102_nos Hanne G hittar du spännande och lite annorlunda varumärken

Vi tar in endast ett begränsat antal av varje plagg. Målet med vår butik och vårt koncept är att du ska kunna bygga en glädjefylld och hållbar garderob – och känna att butiken Hanne G är din personliga walk-in closet!

Lite kort om några av våra varumärken. Vi har spanska Desigual med sina färgglada och härliga klänningar, toppar och jackor.

Saint Tropez är ett danskt varumärke med blusar, toppar och byxor som sitter perfekt på båda en panda, puma, giraff, tiger och Zebra!

Vi har ett engelskt märke som heter Yumi som alltid har en lite annorlunda detalj på sina kläder och så har vi klänningar från Cissi och Selma som är lite retro. Ett annat svenskt märke vi har är Ulla Jacobsson med sina färgglada koftor och ponchos.

Danskarna är stora på design av kläder och vi har ett varumärke som heter som är båda stilfullt och rockigt!

Vi har också ett danskt varumärke som heter Margot som har helt underbara klänningar, kjolar och koftor!

Anna Scott är ett nederländskt märke vi har och jag brukar säga att Anna Scott är en ”rocka” utgåva av Chanel!

Ska du köpa jeans eller byxor så kom in och prova våra Atelier Gardeurs byxor – de sitter perfekt. Vi har de i flera olika modeller, färger och tyger.

Front Row Society är en grupp med konstnärer som bland annat designar sjalar. Efter fyra månader bytas sjalarna ut mot nya och varje sjal blir väldig unik. Den perfekta gåvan!

Sedan jag kommer från Norge så måste vi ju ha ett norskt varumärke också.  När jag var i Norge förälskade jag mig helt i de färgglada silversmycken från Embla Smykkeverksted. Vi har också underbara smycken från Noa Design och  Våga.

Välkommen in till oss på Hanne G – kanske hittar du ett nytt favoritvarumärke?

 

Här följer en lista på några av våra varumärken:

Anna Scott • Atelier Gardeur  Carlend  Charles  Cissi och Selma  Culito from Spain  Desigual  Embla Smykkeverksted
Front Row Society  Kaffe  Margot  Noa Design  Nü  Saint Tropez  Rino • Ulla Jacobsson  Våga  Yumi – med flera…