Om Hanne G

 

Min dröm har blivit sann…

Butiken står klar, den har mitt namn på skylten och mitt hjärta klappar för varje kvadratmeter – och varje plagg!

Min ambition är att butiken Hanne G ska vara en upplevelse för dig som kund. Konceptet är en smått galen men samtidigt härligt inbjudande kombination av Narnia, Alice i Underlandet och din personliga walk in closet. Så vill jag att det ska kännas när du kliver innanför dörren! Föreställ dig att du går in i ett klädskåp (precis som de gör i Narnia) och kommer ut i en helt ny värld. Om det är den känslan du får vid ditt första besök har jag lyckats. Och om du efter flera besök känner att det är som att komma till din egen personliga walk in closet har jag lyckats ännu bättre.

Hanne G kommer att ha kläder för kvinnor i olika åldrar och med olika kroppsformer. Vi ser olika ut men alla är unika och vackra på sitt sätt. Jag vill få så många som möjligt att sträcka på sig, fnysa åt alla kroppsideal vi matas med dagligen och stolta gå gatan fram med huvudet högt. Kom till oss och ta reda på om du är en panda, zebra, giraff, puma eller tiger!

 

Vi hjälper dig gärna med tips och råd om styling och hur du kan bygga din personliga garderob.

 

Varmt välkommen!

Hanne G – en stolt Zebra

omhanneg